Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid bedrijf Antwerpen

Brandveiligheid bedrijf in Antwerpen

De brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen laat u het best over aan Fire Security uit Hoogstraten. Wij weten als geen ander dat de brandbeveiliging van kleine kmo-bedrijven, maar ook grotere bedrijven enorm belangrijk is. Wij zorgen dan ook voor een goede brandpreventie voor alle bedrijven in regio Antwerpen. Wij kijken naar wat er nodig is en voorzien uw bedrijf van de nodige infrastructuur.

Wat is belangrijk bij de brandveiligheid van een bedrijf?

Brandpreventie van bedrijven verschilt uiteraard van woningen. Bedrijven zijn vaak wat groter in oppervlakte en hebben ook tal van medewerkers rondlopen die dienen te weten wat ze moeten doen als een brand uitbreekt. Daarom werken wij ook op verschillende facetten als wij kmo-bedrijven voorzien van brandbeveiliging. Zo kijken we naar de:

Alleen als we rekeningen houden met al deze zaken, kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf volledig in orde is met de brandveiligheid.

Voorzieningen en middelen

Eerst en vooral is het belangrijk dat uw bedrijf voorzien is van het nodige materiaal, zodat er kan ingegrepen worden indien nodig. Wij komen langs in uw bedrijf om te kijken hoe het met de brandveiligheid gesteld is en hoe we deze kunnen verbeteren. Wij keuren de branddetectie die al aanwezig is en raden u enkele materialen aan die de brandpreventie van bedrijven kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan:

Uiteraard stopt de brandbeveiliging van kmo-bedrijven niet bij het materiaal.

Opgeleide werknemers

Verder is het belangrijk dat de mensen die binnen uw bedrijf rondlopen weten hoe de brandveiligheid gewaarborgd blijft. Wat is al dan niet gevaarlijk en kan brand veroorzaken? Bij ons kunt u dan ook terecht voor verschillende simulaties en oefendemo’s om uw personeel op te leiden. Zo staan wij klaar voor:

Op deze manier weet uw personeel exact wat ze moeten doen, moest er toch eens een brand uitbreken. Alleen dan is de brandveiligheid gegarandeerd!

Zorg voor een veilig bedrijf

Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf volledig voldoet aan de eisen voor de brandveiligheid? Schakel ons dan in. Wij zorgen voor de brandpreventie en brandbeveiliging van verschillende kmo-bedrijven. Vul ons contactformulier in bij interesse en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om aan de slag te gaan binnen uw bedrijf.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.