Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Keuring branddetectie

Keuring branddetectie

Bij een keuring van branddetectie wordt uw brandmeldinstallatie gecontroleerd volgens de juiste norm. Bij Fire Security in Hoogstraten werken alleen experts die veel ervaring hebben met het controleren van de brandveiligheid. Dit doen zij in diverse gebouwen. Zij komen dus graag bij u langs om een keuring van branddetectie te verrichten.

Na een keuring van branddetectie bent u verzekerd van een brandveilige omgeving

De veiligheid van uw personeel staat natuurlijk altijd voorop, waar u ook werkt. Daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd een keuring van branddetectie uit te laten voeren. Deze voeren wij uit tijdens een inspectie van de brandveiligheid, zo weet u zeker dat uw locatie weer aan de juiste eisen voldoet. Of u nu de brandveiligheid in een ziekenhuis wilt laten controleren. Of de brandveiligheid in een horecagelegenheid; Fire Security staat voor u klaar.

Maak een afspraak voor een keuring

Wilt u graag een keuring van branddetectie laten uitvoeren bij u op locatie? Neem gerust contact met onze specialisten in brandveiligheid op en maak een afspraak. U belt hiervoor naar +32 (0)476 41 20 82. Heeft u nog andere vragen over onze brandproducten en diensten? Ook dan belt u naar dit nummer. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u na een keuring weet dat uw branddetectie optimaal werkt.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.