Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Hydranten controle

Hydranten controle

Fire Security is u graag van dienst als u op zoek bent naar een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hydranten controle. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om de bluswatervoorzieningen van uw organisatie of onderneming te inspecteren en eventueel te herstellen. Industriële ondernemingen kunnen onder meer bij ons terecht voor periodieke controle, onderhoud en uitbreiding van blussystemen. Bent u niet actief in de industriële sector? Ook dan kunt u voor een controle van uw hydranten Fire Security inschakelen.

Fire Security: gespecialiseerd in hydranten controle

De deskundige medewerkers van Fire Security weten alles van de controle van verschillende soorten hydranten. Heeft u binnen gewapende hydranten, ook wel muurhydranten genoemd, hangen? Dan moeten deze voldoen aan de Europese norm 671-2. Ieder punt van een beveiligd niveau moet door minimaal 2 muurhydranten bereikt kunnen worden. Of dat bij u het geval is, kunnen wij voor u controleren. Ook als u over een bovengrondse of ondergrondse hydrant beschikt, laat u de inspectie over aan Fire Security. Deze hydranten moeten namelijk voldoen aan Belgische normen als NBN S21-019, NBN S21-034 en NBN S21-042.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat Fire Security op het gebied van hydranten controle allemaal voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over onze overige diensten? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +32 (0)476 41 20 82.

Andere bezoekers bekeken ook:

Onderhoud brandhaspel | Interventie training | Flensbrand

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.