Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Hydranten controle

Controle van hydranten

Fire Security is u graag van dienst als u op zoek bent naar een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hydranten en de controle ervan. Industriële ondernemingen kunnen onder meer bij ons terecht voor periodieke controle, onderhoud en uitbreiding van blussystemen. Bent u niet actief in de industriële sector? Ook dan kunt u voor een controle van uw hydranten Fire Security inschakelen.

Fire Security: gespecialiseerd in de controle van hydranten

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om de bluswatervoorzieningen van uw organisatie of onderneming te inspecteren en eventueel te herstellen. De deskundige medewerkers van Fire Security weten alles van de controle van verschillende soorten hydranten. Heeft u binnen gewapende hydranten, ook wel muurhydranten genoemd, hangen? Dan moeten deze voldoen aan de Europese norm 671-2. Ieder punt van een beveiligd niveau moet door minimaal 2 muurhydranten bereikt kunnen worden. Of dat bij u het geval is, kunnen wij voor u controleren bij onze inspectie voor brandveiligheid. Ook als u over een bovengrondse of ondergrondse hydrant beschikt, laat u de inspectie over aan ons brandpreventiebedrijf. Deze hydranten moeten namelijk voldoen aan Belgische normen als NBN S21-019, NBN S21-034 en NBN S21-042.

Ontdek alle mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Fire Security op het gebied van de controle van hydranten allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +32 (0)476 41 20 82. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak om de controle uit te komen voeren en ervoor te zorgen dat u aan de wettelijke eisen voldoet. Onze specialisten in brandveiligheid zorgen ervoor dat alles grondig wordt gecontroleerd.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.