Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Inspectie brandveiligheid Antwerpen

Inspectie van de brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen

Wij komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren op het gebied van brandveiligheid in Antwerpen of omgeving. Onze experts hebben voldoende kennis en ervaring om een grondige controle uit te voeren en de brandveiligheid van uw bedrijf of organisatie in Antwerpen te verbeteren. Bent u benieuwd wat er zoal mogelijk is bij Fire Security uit Hoogstraten? Ontdek ons uitgebreide aanbod aan diensten, producten, demo’s en trainingen.

Grondige inspectie of controle om de brandveiligheid van uw gebouw in Antwerpen te verbeteren

Met een grondige inspectie bij u in Antwerpen kunnen onze experts eventuele fouten ontdekken die cruciaal zijn als het op brandveiligheid aankomt. Wij controleren en herstellen onder andere blushaspels, hydranten, sectieafsluiters, blusmonitoren, sprinklersystemen, brandweerslangen en schuimarmaturen. Door een controle uit te voeren op al deze onderdelen, weet u zeker dat de brandveiligheid in uw school, horecaonderneming, ziekenhuis of ander soort gebouw in Antwerpen in orde is. Combineer deze inspectie met diverse trainingen en demo’s, en zorg ervoor dat uw personeel ook op de hoogte is van de maatregelen die ze moeten treffen in geval van brand.

Voldoe aan de wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid

Als u een eigen bedrijf of organisatie heeft, wilt u natuurlijk dat het gebouw voldoet aan de juiste wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid. Fire Security uit Hoogstraten helpt u graag met het verbeteren van de brandveiligheid door een grondige controle of inspectie uit te voeren bij u in Antwerpen. Wilt u meer weten over deze inspectie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.