Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Inspectie brandveiligheid Antwerpen

Inspectie van de brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen

Wij komen graag bij u langs om een inspectie of controle uit te voeren op het gebied van brandveiligheid in Antwerpen of omgeving. Onze experts hebben voldoende kennis en ervaring om een grondige controle uit te voeren en de brandveiligheid te verbeteren. Bent u benieuwd wat er zoal mogelijk is bij Fire Security uit Hoogstraten? Ontdek ons uitgebreide aanbod.

Grondige inspectie of controle om brandveiligheid te verbeteren

Met een grondige inspectie kunnen onze experts eventuele fouten ontdekken die cruciaal zijn als het op brandveiligheid aankomt. Wij doen onder andere een controle verschillende brandbestrijdingsmaterialen voor de brandveiligheid en repareren deze ook. Denk aan:

Door een controle of inspectie uit te voeren op al deze onderdelen, weet u zeker dat de brandveiligheid in orde is op:

Combineer deze inspectie met diverse trainingen en demo’s en zorg ervoor dat uw personeel ook op de hoogte is van de maatregelen die ze moeten treffen in geval van brand. Daar kunt u onder andere voor zorgen door ze een interventietraining te laten volgen.

Laat ons op inspectie komen

Als u een eigen bedrijf of organisatie heeft, wilt u natuurlijk dat het gebouw voldoet aan de juiste wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid. Fire Security uit Hoogstraten helpt u graag met het verbeteren van de brandveiligheid door een grondige controle of inspectie uit te voeren. Neem contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82 bij interesse.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.