Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid Antwerpen

Brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen

Fire Security uit Hoogstraten biedt diverse diensten en producten aan om de brandveiligheid van uw bedrijf in regio Antwerpen te verbeteren. Een brand kan al snel ontstaan. Het is dan ook van groot belang dat de werknemers van uw bedrijf op de hoogte zijn van de procedures en acties die ze moeten ondernemen. Bovendien kunnen veel branden voorkomen worden door bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen en bedrijven in Antwerpen te voorzien van degelijke brandpreventie. Wilt u de brandveiligheid uw bedrijf in Antwerpen of omgeving graag verbeteren met onze demo’s, producten en diensten? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod.

Wij delen onze kennis voor een betere brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen

Bij Fire Security hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van brandbestrijding en alle zaken die daarbij komen kijken. Wij delen deze kennis graag met bedrijven in regio Antwerpen, zodat brandpreventie geoptimaliseerd kan worden. Om dit te bereiken, checken wij onder andere de boven- en ondergrondse hydranten, blusmonitoren, enzovoort. Daarnaast druktesten we brandweerslangen en schuimarmaturen. Al deze maatregelen zorgen voor een hogere brandpreventie van bedrijven in Antwerpen of omgeving.

Train ook uw eigen manschappen

Om brandpreventie van bedrijven in regio Antwerpen nog meer te verbeteren, bieden wij ook diverse demo’s en trainingen aan. Zo leren we uw personeel om te gaan met industriële branden, het dichten van lekken en het verrichten van reddingen in besloten ruimtes. Met de juiste kennis kunnen uw werknemers juist handelen bij een brand of gevaarlijke lek. Dit is weer een stap dichterbij een verbeterde brandveiligheid van uw bedrijf in regio Antwerpen.

Schakel onze hulp in voor een betere brandpreventie van bedrijven in Antwerpen

Schakel de hulp in van ons bedrijf uit Hoogstraten als u de brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen wilt verbeteren. Wij leveren diverse diensten en producten, zoals brandhaspels om dit te realiseren. Heeft u nog vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.