Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid Antwerpen

Alles voor brandveiligheid in Antwerpen

Fire Security uit Hoogstraten biedt diverse diensten en producten aan om de brandveiligheid in regio Antwerpen te verbeteren. Een brand kan snel ontstaan. Het is dan ook van groot belang dat iedereen op de hoogte is van de procedures en acties die ze moeten ondernemen, moest er toch een brand uitbreken. Bovendien kunnen veel branden voorkomen worden door voorzien te zijn van degelijke brandpreventie en genoeg voorzorgsmaatregelen. Wilt u de brandveiligheid verbeteren met onze demo’s, producten en diensten? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod.

Wij delen onze kennis voor een betere brandveiligheid

Bij Fire Security hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van brandpreventie, -beveiliging en alle zaken die daarbij komen kijken. Wij delen deze kennis graag met iedereen, zodat brandpreventie geoptimaliseerd kan worden. Om dit te bereiken, checken wij onder andere:

Daarnaast druktesten we brandweerslangen en schuimarmaturen. Al deze maatregelen zorgen voor een hogere brandpreventie.

Train ook uw eigen manschappen

Om brandpreventie nog meer te verbeteren, bieden wij ook diverse demo’s en trainingen aan. Als u de brandveiligheid binnen uw bedrijf wilt verbeteren, is het slim om uw personeel op te leiden. Zo leren we uw personeel om te gaan met industriële branden, het dichten van lekken en het verrichten van reddingen in besloten ruimtes. Met de juiste kennis kunnen uw werknemers juist handelen bij een brand of gevaarlijk lek. Dit is weer een stap dichter bij een verbeterde brandveiligheid.

Schakel onze hulp in voor een betere brandpreventie

Schakel de hulp in van ons brandbeveiligingsbedrijf uit Hoogstraten als u de brandveiligheid wilt verbeteren. Wij leveren diverse diensten en producten om dit te realiseren. Heeft u nog vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie ontvangen over brandpreventie? Neem dan contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.