Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Wettelijke eisen brandveiligheid

Wettelijke eisen brandveiligheid

Als bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen voor brandveiligheid. Schakel daarom de hulp in van Fire Security uit Hoogstraten. Zo weet u zeker dat u aan deze eisen voldoet. Wij komen bij u langs voor een observatie en herstellen eventuele defecte brandmeldinstallaties. Zo werkt alles weer naar behoren en voldoet u volledig aan de wettelijke eisen van brandveiligheid. U kunt er zeker van zijn dat uw gebouw goed beschermd is tegen een eventuele brand.

Zorg dat uw gebouw aan de wettelijke eisen voor brandveiligheid voldoet

Als u een eigen bedrijf of organisatie heeft, zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. De veiligheid van uzelf en uw personeel staat natuurlijk voorop. Daarom is het van belang om te zorgen dat uw gebouw brandveilig is. Bij Fire Security hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid en industriële brandbestrijding. Wij controleren met een grondige keuring of uw locatie aan de wettelijke eisen voldoet. Bovendien verzorgen wij ook trainingen en demo’s voor uw personeel. U kunt ze onder andere een interventietraining laten volgen. Zo weten zij precies wat ze moeten doen als er brand uitbreekt, zoals een flensbrand.

Stel gerust uw vragen aan onze experts

Wij van Fire Security uit Hoogstraten dragen graag bij aan de brandveiligheid van uw bedrijf in Antwerpen of omgeving. Daarom komen wij op afspraak langs om het gebouw te keuren op brandveiligheid en te controleren of alles aan de wettelijke eisen voldoet. Heeft u nog vragen over onze diensten of over brandpreventie? Neem dan contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82. Wacht niet langer en contacteer ons om er zeker van te zijn dat u voldoet aan de wettelijke eisen van brandveiligheid.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.