Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Industriële brandbestrijding

Industriële brandbestrijding

Fire Security biedt u verschillende cursussen aan, waaronder industriële brandbestrijding. Een cursus industriële brandbestrijding is bedoeld voor brandweer mensen/ teams die bijscholing nodig hebben om tot het niveau te komen van Bedrijfsbrandweer Manschap. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming met de nodige kennis en ervaring om uw bedrijf van professionele cursussen te voorzien. Wij zijn werkzaam in allerlei sectoren. Denkt u hierbij aan de zorgsector, farmaceutische nijverheid, sportinfrastructuur, openbare- en industriële brandweerdiensten, petrochemische nijverheid en ga zo maar door. Of te wel, ook in uw branche. Waarmee kunnen wij u helpen?

Een cursus industriële brandbestrijding door Fire Security

Tijdens de cursus industriële brandbestrijding zal zowel theorie als praktijk aan bod komen. Zo krijgt u informatie over de wetgeving, taken en bevoegdheden, uw eigen veiligheid, verschillende veiligheidssystemen, prioriteiten stellen en oefent u met het redden van een persoon, verkennen van een industriële omgeving en worden er milieubesparende maatregelen behandeld.

Volg deze cursus

De cursus industriële brandbestrijding is zeer gevarieerd en zal als zeer interessant ervaren worden. Denkt u dat deze cursus zinvol is voor uw medewerkers? U kunt ons bellen op het telefoonnummer +32 (0)476 41 20 82 voor meer informatie zoals de duur en prijs. Ontvangt u graag meer informatie over een andere cursus? Ook hiervoor belt u naar bovenstaand nummer.

Andere bezoekers bekeken ook:

Vloeistofbrand| Blusschuim | Flensbrand

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.