Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Blusoefening

Blusoefening

Wilt u een blusoefening organiseren met een oefening van de brandweer zodat u weet wat u moet doen wanneer er een brand ontstaat? Bij Fire Security kunt u terecht voor een blusoefening en een oefening zoals het bij de brandweer gedaan wordt. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming met de nodige jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in periodieke controles, herstellingen en uitbreidingen van bestaande bluswatersystemen, zowel onder- als bovengronds.

Hoe ziet een blusoefening eruit?

Door te oefenen met verschillende blussystemen krijgt u het blussen al snel onder de knie zodat u in situaties waar brand ontstaat snel tot actie over kunt gaan. Uiteraard staat tijdens de blusoefening veiligheid voorop en kan de blusoefening ten allen tijde beëindigd of onderbroken worden. In welke sector u zich ook bevindt, wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking. Zo zijn wij terug te vinden in de volgende sectoren:

  • Scholengemeenschappen en internaten;
  • Openbare- en industriële brandweerdiensten;
  • Sportinfrastructuur;
  • Chemische- en petrochemische nijverheid;
  • Zorgsector en ga zo maar door.

Bent u geïnteresseerd in een blusoefening of oefening van de brandweer door Fire Security? U kunt uw aanvraag gemakkelijke telefonisch of online doorvoeren.

Naast blusoefening van de brandweer ook een breed assortiment aan producten

Binnen ons assortiment vindt u verschillende brandbestrijdingsmaterialen- en producten die u gemakkelijk online kunt bestellen. Denkt u hierbij aan blusschuim, diverse typen hydranten, brandhaspels, brandweerslangen, blusapparaten en nog veel meer. Bekijk het assortiment online en bestel vandaag nog de nodige brandbestrijdingsmaterialen bij Fire Security. Heeft u vragen over een product of ontvangt u graag meer informatie over een oefening van de brandweer? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht