Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Blusoefening

Blusoefening

Wilt u een blusoefening organiseren met een oefening van de brandweer, zodat u weet wat u moet doen wanneer er een brand ontstaat? Bij Fire Security in Hoogstraten kunt u terecht voor een blusoefening en een oefening, zoals het bij de brandweer gedaan wordt. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming met de nodige jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in periodieke controles, herstellingen en uitbreidingen van bestaande bluswatersystemen, zowel onder- als bovengronds.

Hoe ziet een blusoefening of oefening van de brandweer eruit bij ons?

Door te oefenen met verschillende blussystemen, krijgt u het blussen al snel onder de knie zodat u in situaties waar brand ontstaat snel tot actie over kunt gaan. Uiteraard staat tijdens de blusoefening brandveiligheid voorop en kan de oefening ten allen tijde beëindigd of onderbroken worden. In welke sector u zich ook bevindt, wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking. Zo zijn wij terug te vinden in de volgende sectoren:

  • Scholengemeenschappen en internaten;
  • Openbare- en industriële brandweerdiensten;
  • Sportinfrastructuur;
  • Chemische- en petrochemische nijverheid;
  • Zorgsector en ga zo maar door.

U kunt dus zeker zijn dat u bij ons veel zult bijleren.

Een breed assortiment

Binnen ons assortiment vindt u verschillende brandbestrijdingsmaterialen- en producten die u gemakkelijk online kunt bestellen. Denkt u hierbij aan:

Bekijk het assortiment online en bestel vandaag nog de nodige brandbestrijdingsmaterialen bij Fire Security.

Volg deze oefening

Bent u geïnteresseerd in een blusoefening of oefening van de brandweer door Fire Security? U kunt uw aanvraag voor een oefening van de brandweer gemakkelijke telefonisch of online doorvoeren. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)476 41 20 82. Wij plannen zo snel mogelijk een oefening in.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.