Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Flensbrand

Flensbrand

Een training flensbrand is zeer nuttig wanneer u in een omgeving werkt waar u vaak met flensen in aanmerking komt. Fire Security biedt verschillende trainingen en cursussen aan, waaronder een flensbrand training. Flensbranden hebben een specifieke benadering en aanpak nodig om nodige risico’s te voorkomen. Is er een mogelijkheid dat er een flensbrand ontstaat in uw omgeving? Dan raden wij het van harte aan om uw medewerkers in te schrijven voor zo’n training.

Oefenen met een flensbrand

Bij een flensbrand ontstaat er een hoge vlam die snel geblust dient te worden. Tijdens de oefening kan er een reële situatie gecreëerd worden waar uw mankrachten kunnen oefenen. Ook zullen zij de nodige informatie krijgen zodat zij op een deskundige manier kunnen ingrijpen. Stoom is een effectieve manier om een flensbrand te bestrijden. Dit komt omdat stoom een verstikkend middel is wegens de vertraging die zich kan voordoen. Bent u geïnteresseerd in een cursus flensbrand bestrijden of een andere cursus? Dan kunt u dit laten weten door te bellen naar +32 (0)476 41 20 82.

Wist u dat..

Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor demonstraties tijdens opendeurdagen? U staat geheel vrij wat de invulling betreft. Wilt u een vloeistofbrand demonstreren? Of misschien een flensbrand? Wij zijn van alle markten thuis.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.