Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Flensbrand

Flensbrand

Een training flensbrand is zeer nuttig wanneer u in een omgeving werkt waar u vaak met flenzen in aanmerking komt. Fire Security uit Hoogstraten biedt verschillende trainingen en cursussen aan, waaronder één om met deze brand om te gaan. Ze hebben namelijk een specifieke benadering en aanpak nodig om nodige risico’s te voorkomen. Is er een mogelijkheid dat er een flensbrand ontstaat in uw omgeving? Dan raden wij het van harte aan om uw medewerkers in te schrijven voor zo’n training.

Oefenen met een flensbrand

Bij een flensbrand ontstaat er een hoge vlam die snel geblust dient te worden. Tijdens één van onze interventietrainingen in Hoogstraten kan er een reële situatie gecreëerd worden waar uw mankrachten kunnen oefenen. Ook zullen zij de nodige informatie en een blusoefening krijgen, zodat zij op een deskundige manier kunnen ingrijpen en deze brand kunnen blussen. Stoom is een effectieve manier om een flensbrand te bestrijden. Dit komt doordat stoom een verstikkend middel is wegens de vertraging die zich kan voordoen. U kunt bij ons natuurlijk ook nog leren omgaan met andere bluswatervoorzieningen. Daarom is het slim om alvast een blusmonitor te installeren, zodat u kunt handelen naar elke brand.

Leer omgaan met brand

Bent u geïnteresseerd in een cursus flensbrand bestrijden om zo ook meer te weten over brandveiligheid? Dan kunt u dit laten weten door te bellen naar +32 (0)476 41 20 82. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Bovendien kunt u ons ook nog inschakelen voor demonstraties tijdens opendeurdagen. Wij leren u veel bij op een korte tijd.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.