Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Blusmonitor

Blusmonitor

Voor het testen, herstellen en plaatsen van een blusmonitor kunt u uitstekend terecht bij Fire Security. Brand is voor ieder bedrijf een grote nachtmerrie die dikwijls gepaard gaat met flinke schade. Om dat te voorkomen is het belangrijk er voor te zorgen dat de bluswatervoorzieningen van uw bedrijf of organisatie in orde zijn. Met de controle en het onderhoud van een blusmonitor en andere bluswatervoorzieningen is Fire Security u graag van dienst. Daarnaast kunt u ook bij ons diverse brandbestrijdingsmaterialen en -producten bestellen.

Controle, onderhoud en aanschaf van een blusmonitor

Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen voor u elk type blusmonitor controleren. Zowel mobiele, draagbare als vaste blusmonitoren. Als dynamische onderneming met de nodige ervaring kunt u ons inschakelen voor een diversiteit aan diensten. Denk bijvoorbeeld aan periodieke controles, grootschalige herstellingen en benodigde uitbreidingen van bestaande bluswatersystemen. Fire Security biedt u ook de mogelijkheid om een monitor aan te schaffen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vast opgestelde brandmonitor met een vlinderklep of schuifafsluiter. Verder kunt u een keuze maken tussen een hydraulisch, pneumatisch en op afstand elektrisch besturingssysteem.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u een blusmonitor nodig? Of heeft u nog vragen over het controleren van uw huidige bluswatersysteem? Neem dan contact op met Fire Security door even te bellen naar +32 (0)476 41 20 82. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Andere bezoekers bekeken ook:

Demo brandweer| Onderhoud brandblussers| Debiet brandhaspel

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.