Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Blusmonitor

Blusmonitor

Voor het testen, herstellen en plaatsen van een blusmonitor kunt u uitstekend terecht bij Fire Security uit Hoogstraten. Brand is voor ieder bedrijf een grote nachtmerrie die dikwijls gepaard gaat met flinke schade. Om dat te voorkomen is het belangrijk er voor te zorgen dat de voorzieningen van uw bedrijf of organisatie in orde zijn. Met de controle en het onderhoud van een blusmonitor is Fire Security u graag van dienst.

Controle, onderhoud en aanschaf van een blusmonitor

Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen voor u elk type blusmonitor controleren. Zowel mobiele, draagbare als vaste blusmonitoren. Als dynamische brandpreventieonderneming met de nodige ervaring kunt u ons inschakelen voor een diversiteit aan diensten. Denk bijvoorbeeld aan periodieke controles, grootschalige herstellingen en benodigde uitbreidingen van bestaande bluswatervoorzieningen. Fire Security biedt u ook de mogelijkheid om een monitor aan te schaffen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vast opgestelde brandmonitor met een vlinderklep of schuifafsluiter. Verder kunt u een keuze maken tussen een hydraulisch, pneumatisch en op afstand elektrisch besturingssysteem.

Neem contact op bij vragen

Heeft u een blusmonitor nodig? Neem dan contact op met Fire Security door even te bellen naar +32 (0)476 41 20 82. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met alles wat u nodig heeft om de brandveiligheid te vergroten. Dat geldt zowel voor de brandveiligheid binnen bedrijven als in andere sectoren.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.