Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Bluswatervoorziening Hoogstraten

Bluswatervoorziening laten controleren in Hoogstraten

Om de veiligheid in uw gebouw te garanderen, is het belangrijk om de bluswatervoorziening regelmatig te laten testen en onderhouden door onze experts in Hoogstraten. U kunt rekenen op de deskundigheid van Fire Security! Wij zijn gespecialiseerd in het controleren van bluswatersystemen in diverse soorten en maten en bieden ook de nodige voorzieningen online aan.

Deskundige controle van uw bluswatervoorziening

Voor bedrijven en organisaties is het van groot belang dat alle brandbestrijdingsmiddelen naar behoren werken. Indien er brand uitbreekt, is een goed functionerende bluswatervoorziening immers essentieel om de brand te bestrijden. Zo voorkomt u dat de brand uitbreidt en schade aanricht of mensen verwondt. Door ons in te schakelen voor de controle en het onderhoud van uw bluswatervoorziening, weet u zeker dat deze voorziening in orde is. Onze vakbekwame medewerkers kunnen voor u ieder type bluswatervoorziening controleren en in orde brengen met de wettelijke eisen rond brandveiligheid. Ligt uw bluswatersysteem ondergronds? Dat is voor ons geen probleem. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om zowel bovengrondse als ondergrondse bluswatervoorzieningen te testen en waar nodig op te knappen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht in ons gamma voor de aanschaf van producten en materialen die nodig zijn voor het bestrijden van brand.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u zeker weten dat u voldoende bluswatervoorzieningen hebt en dat elke bluswatervoorziening perfect werkt? Neem dan via +32 (0)476 41 20 82 contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening omtrent brandveiligheid. Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt voor trainingen en demo’s? Zo kunt u er ook zeker van zijn dat u weet hoe u met al onze materialen aan de slag moet gaan.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.