Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Bluswatervoorziening

Bluswatervoorziening

Als u de bluswatervoorziening van uw bedrijf wilt laten testen of herstellen, moet u bij Fire Security zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het controleren van bluswatersystemen in diverse soorten en maten. Voor bedrijven en organisaties is het van groot belang dat een blussysteem naar behoren werkt. Mocht er brand uitbreken, dan kunt u dit het best bestrijden wanneer u goed bent voorbereid. U wilt natuurlijk voorkomen dat de brand om zich heen grijpt en voor veel schade zorgt. Door Fire Security in te schakelen voor de controle en het onderhoud van uw bluswatervoorziening, weet u zeker dat deze voorziening in orde is.

Controle en herstel van ieder type bluswatervoorziening

De vakbekwame medewerkers van Fire Security kunnen voor u ieder type bluswatervoorziening controleren. Ligt uw bluswatersysteem ondergronds? Dat is voor ons geen probleem. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om zowel bovengrondse als ondergrondse bluswatervoorzieningen te testen en waar nodig op te knappen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van producten en materialen die nodig zijn voor of tijdens het bestrijden van brand.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Fire Security allemaal voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Of wilt u meer weten over de controle en het onderhoud van een bluswatervoorziening? Neem dan via +32 (0)476 41 20 82 telefonisch contact met ons op.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht