Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Brandbestrijdingsmiddelen

Brandbestrijdingsmiddelen

Brandbestrijdingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit schaft u aan bij een specialist als Fire Security. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan materialen en producten die nodig zijn om een brand te voorkomen of te bestrijden. Daarnaast kunt u ook bij onze deskundige medewerkers terecht als u de huidige brandbestrijdingsmiddelen van uw bedrijf of organisatie wilt laten controleren. Fire Security is u graag van dienst met het periodieke onderhoud, het herstel en de uitbreiding van bestaande blussystemen.

Diverse soorten brandbestrijdingsmiddelen

Een grote brand is de nachtmerrie van ieder bedrijf en elke organisatie. Om een beginnende brand zo goed mogelijk te kunnen bestrijden, is het belangrijk dat u over de juiste brandbestrijdingsmiddelen beschikt. In het assortiment van Fire Security vindt u diverse producten en materialen die brandveiligheid garanderen, waaronder:

U kunt er ook voor kiezen om een compleet bluswatersysteem met de nodige bluswatervoorzieningen door ons te laten plaatsen. Wij hebben de expertise in huis om een systeem zowel bovengronds als ondergronds aan te kunnen leggen. In overleg met onze medewerkers wordt besloten welk blussysteem het beste is voor uw bedrijf of organisatie.

Geniet van een korte levertijd

Als u besluit om brandbestrijdingsmiddelen aan te schaffen, kunt u in korte tijd over uw bestelling beschikken. Bij interesse dien u telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer: +32 (0)476 41 20 82. Ontdek meer over ons brandbestrijdingsbedrijf en schakel met een gerust hart onze verschillende diensten in.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.