Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Blusschuim Hoogstraten

Systemen met blusschuim kopen in Hoogstraten

U vindt diverse systemen met blusschuim bij Fire Security in Hoogstraten. Blusschuim is onmisbaar in het bestrijden van vloeistofbranden. Met een blussysteem van Fire Security is uw bedrijf of organisatie goed voorbereid op een mogelijke brand. Zodoende kunt u voorkomen dat het vuur om zich heen grijpt en voor vele euro’s aan schade veroorzaakt.

Bijmengsystemen voor brandbestrijding met blusschuim koopt u bij ons in Hoogstraten

Op het gebied van blusschuim bieden wij vanuit Hoogstraten hoogwaardige FireDos bijmengsystemen aan. Dit systeem kan door Fire Security vast geplaatst worden tussen een bluswaterleiding in pompkamers of in een blusvoertuig. Het schuimpercentage kan worden ingesteld tussen de 0,3 en 6 procent. U kunt ook kiezen voor een draagbare tussenmenger. Dit toestel kan onafhankelijk van viscositeit, variërende druk en debiet een ingesteld percentage tussen de 0,3 en 1 procent bijmengen. Het grote voordeel van dit soort toestellen is dat er bij elke druk schuimvorming mogelijk is en dat het systeem na gebruik niet gespoeld hoeft te worden.

Contacteer ons voor advies en meer informatie

Wilt u meer weten over de FireDos bijmengsystemen met blusschuim die wij vanuit Hoogstraten verkopen? Heeft u nog vragen over het bestrijden van een brand met blusschuim? Of heeft u al een blussysteem en wilt u dit laten controleren of onderhouden? Dan zijn onze vakbekwame medewerkers u graag van dienst. Neem via +32 (0)476 41 20 82 contact met ons op.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.