Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Blusschuim

Blusschuim

Het bestrijden van vloeistofbranden is alleen mogelijk met blusschuim. Bij Fire Security kunt u uitstekend terecht voor de aanschaf van systemen die werken met blusschuim. Met een blussysteem van Fire Security is uw bedrijf of organisatie goed voorbereid op een mogelijke brand. Zodoende kunt u voorkomen dat het vuur om zich heen grijpt en voor vele euro’s aan schade veroorzaakt. Heeft u al een blussysteem en wilt u deze laten controleren? Ook dan zijn onze vakbekwame medewerkers u graag van dienst.

Bijmengsystemen voor brandbestrijding met blusschuim

Op het gebied van blusschuim bieden wij hoogwaardige Firedos bijmengsystemen aan. Dit systeem kan door Fire Security vast geplaatst worden tussen een bluswaterleiding in pompkamers of in een blusvoertuig. Het schuimpercentage kan worden ingesteld tussen de 0,3 en de 6 procent. U kunt ook kiezen voor een draagbare tussenmenger. Dit toestel kan onafhankelijk van viscositeit, variërende druk en debiet een ingesteld percentage tussen de 0,3 en 1 procent bijmengen. Het grote voordeel van dit soort toestellen is dat er bij elke druk schuimvorming mogelijk is en dat het systeem na gebruik niet gespoeld hoeft te worden.

Neem telefonisch contact op

Wilt u meer weten over onze Firedos bijmengsystemen? Of heeft u nog vragen over het bestrijden van een brand met blusschuim? Neem dan via +32 (0)476 41 20 82 telefonisch contact met ons op. De medewerkers van Fire Security helpen u graag verder.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht