Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Demo brandweer

Demo brandweer

Bent u uitgenodigd om een demo te geven als brandweer op bijvoorbeeld een opendeurdag? Fire Security heeft een breed assortiment waar u de nodige materialen kunt verkrijgen. Wij geven bovendien met veel plezier wat extra informatie bij alles en komen met plezier langs om jullie verder te helpen.

Breed aanbod aan materiaal voor een demo van de brandweer

U vindt bij ons heel wat brandbestrijdingsmiddelen die u kunt kopen, maar ook kunt uitlenen voor een demo. Denkt u hierbij aan:

Tijdens uw demo bij de brandweer zal het aan niets ontbreken wanneer u ons inschakelt als partner. Wij zijn een dynamische onderneming met de nodige kennis en ervaring die wij graag met u delen.

Een spectaculaire demo bij de brandweer tijdens een opendeurdag in uw kazerne

Wilt u uw bezoekers kennis laten maken met uw zeer professionele aanpak met de juiste bluswatervoorzieningen? Wij leveren graag de benodigde materialen zodat u een onvergetelijke en uiterst professionele demo kunt geven als brandweer. Of de demo nu plaatsvindt in uw kazerne, organisatie of bedrijf, wij leveren graag de materialen op plaats van bestemming.

Geef een goede demo met ons materiaal

Laat uw bezoekers zien dat u noodsituaties goed in kunt schatten, benaderen en onder controle kunt krijgen, branden kunt bestrijden en ze tot een goed einde kunt leiden. Ook voor de speciale situaties kunt u voor de benodigdheden bij ons terecht. Bekijkt u het assortiment eens online en laat het ons weten wanneer u nog vragen heeft. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden rond brandveiligheid. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.