Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid gebouwen Antwerpen

Brandveiligheid van gebouwen in Antwerpen

Bij Fire Security uit Hoogstraten hechten we veel waarde aan de brandveiligheid van gebouwen in regio Antwerpen. Jaarlijks vinden er nog te veel branden plaats die voorkomen hadden kunnen worden of waarbij de aanwezigen de brand hadden kunnen stoppen met de juiste kennis. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om de brandveiligheid van gebouwen te verbeteren.

Diverse trainingen en diensten voor optimale brandveiligheid in gebouwen

Om de brandveiligheid in gebouwen te verbeteren, bieden wij onder andere verschillende diensten en brandbestrijdingsmaterialen aan, zoals:

Ook geven wij diverse trainingen en demo’s, zodat uw mankrachten precies weten wat ze moeten doen bij een brand of andere gevaarlijke situatie. Wij staan voor u klaar voor de brandveiligheid van verschillende gebouwen:

Vraag om meer informatie omtrent brandveiligheid

Wilt u meer weten over de brandveiligheid van gebouwen, zoals de brandveiligheid van een ziekenhuis? Ontdek dan de mogelijkheden bij Fire Security. U kunt ons bellen via het nummer +32 (0)476 41 20 82. Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken hoe we in uw gebouw de brandveiligheid kunnen verbeteren.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.