Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid horeca Antwerpen

Brandveiligheid in de horeca in regio Antwerpen

Ons bedrijf houdt zich onder andere bezig met het verbeteren van de brandveiligheid van de horeca in regio Antwerpen. Fire Security uit Hoogstraten werkt alleen met experts die veel kennis hebben opgedaan op het gebied van brandveiligheid- en bestrijding. Wilt u bijvoorbeeld de brandveiligheid van uw hotel of restaurant of andere zaak in de horeca in Antwerpen verbeteren? Dan zetten wij onze kennis en ervaring graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Train uw personeel voor optimale brandveiligheid in de horeca bij u in Antwerpen

Om de brandveiligheid in de horeca te verbeteren, bijvoorbeeld in uw hotel in Antwerpen, zijn er diverse acties die u kunt ondernemen. Bij Fire Security helpen we u graag met het maken van de juiste beslissingen voor uw horecaonderneming. Wij adviseren u bijvoorbeeld om het personeel van uw hotel in Antwerpen bij ons een interventietraining te volgen als het op brandveiligheid aankomt. Met onze kennis en ervaring hebben wij diverse trainingen en demo’s samengesteld die uw personeel van de juiste informatie voorzien om bij een eventuele brand goed te handelen. Daarnaast bieden we verschillende diensten aan voor een betere brandveiligheid, waaronder het controleren en herstellen van brandhaspels, blusmonitoren, hydranten, leidingsystemen, afsluiters en brandweerslangen.

Maak gebruik van onze diensten

Als u een onderneming in de horeca runt, bijvoorbeeld een hotel in Antwerpen, is een goede brandveiligheid uiterst belangrijk. De veiligheid van uw personeel en gasten staat altijd voorop. Maak hiervoor gebruik van de diensten, trainingen en producten van Fire Security uit Hoogstraten. Wilt u meer weten of wilt u de brandveiligheid in een ander gebouw verbeteren? Bel ons dan op +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.