Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Onderhoud brandhaspel

Onderhoud brandhaspel

Voor periodiek onderhoud van uw brandhaspel moet u bij Fire Security zijn. Door de inspectie van de bluswatersystemen van uw onderneming of organisatie over te laten aan een specialist, weet u zeker dat alles naar behoren werkt. Mocht er onverhoopt brand uitbreken, dan kunt u deze op de juiste manier bestrijden omdat u goed bent voorbereid. Fire Security kan u naast het onderhoud van een brandhaspel ook van dienst zijn met het uitbreiden van de bluswatervoorzieningen, herstelwerkzaamheden en de aankoop van brandbestrijdingsproducten.

Regelmatig onderhoud van een brandhaspel en andere bluswatersystemen

Een grootschalige brand is de nachtmerrie van ieder bedrijf. Ondanks dat een brand enorme schade kan aanrichten, verzuimen nog altijd veel ondernemers om hun bluswatersystemen regelmatig te laten keuren. Als u besluit om Fire Security in te schakelen voor het onderhoud van een brandhaspel, kunt u met ons een afspraak maken voor een periodieke controle van uw blusvoorzieningen. Eens in de zoveel tijd komen onze deskundige medewerkers dan langs om te kijken of alle voorzieningen nog in orde zijn. Eventuele mankementen die tijdens de controle aan het licht komen, kunnen wij voor u desgewenst in korte tijd herstellen.

Neem contact op door even te bellen

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw brandhaspel door Fire Security? Of heeft u vragen over onze andere diensten en producten? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht