Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Onderhoud brandhaspel

Onderhoud aan uw brandhaspel

Laat regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw brandhaspel en zorg dat deze optimaal functioneert. Reken hiervoor op Fire Security, expert in brandbestrijdingsmiddelen uit Hoogstraten. Door de inspectie van de bluswatersystemen van uw onderneming of organisatie over te laten aan een specialist, weet u zeker dat alles naar behoren werkt. Indien er onverhoopt brand uitbreekt, kunt u deze veilig en efficiënt bestrijden met de juiste uitrusting. Doe daarom een beroep op onze expertise!

Regelmatig onderhoud van een brandhaspel en andere bluswatersystemen

Het belang van periodiek onderhoud aan uw brandhaspel mag niet worden onderschat. Indien uw bluswatervoorzieningen en brandbestrijdingsmiddelen niet naar behoren werken, wordt een kleine vlam al snel een uitslaande brand die veel schade aanbrengt. Zo’n grootschalige brand is de nachtmerrie van ieder bedrijf. Ondanks dat een brand enorme schade kan aanrichten, verzuimen nog altijd veel ondernemers om hun bluswatersystemen regelmatig te laten keuren. Als u besluit om Fire Security in te schakelen voor het onderhoud van uw brandhaspel en daarbij een blusoefening te volgen, dan regelen wij een periodieke controle van uw blusvoorzieningen. Eens in de zoveel tijd komen onze deskundige medewerkers langs om te kijken of alle voorzieningen nog in orde zijn. Eventuele mankementen die tijdens de controle aan het licht komen, herstellen we vervolgens in korte tijd. Zo bent u altijd voorbereid op het bestrijden van een brand.

Vraag naar onze service

Fire Security uit Hoogstraten kan u naast het onderhoud van een brandhaspel ook van dienst zijn met het uitbreiden van de bluswatervoorzieningen en herstelwerkzaamheden. Maar ook met de aankoop van producten en het geven van interventietrainingen. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw brandhaspel? Of heeft u vragen over onze andere diensten en producten? Denk hierbij aan het organiseren van een training voor uw brandweer in onze mobiele container. Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.