Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Onderhoud brandhaspel

Onderhoud aan uw brandhaspel

Laat regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw brandhaspel en zorg dat deze optimaal functioneert. Reken hiervoor op Fire Security, expert in brandbestrijding uit Hoogstraten. Brandhaspels ondergaan elk jaar een keuring en door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, weet u zeker dat uw materiaal nog steeds naar behoren werkt. Indien er onverhoopt brand uitbreekt, kunt u deze veilig en efficiënt bestrijden met de juiste uitrusting. Doe daarom een beroep op onze expertise!

Regelmatig onderhoud van een brandhaspel

Het belang van periodiek onderhoud aan uw brandhaspel mag niet worden onderschat. Indien uw bluswatervoorzieningen en brandbestrijdingsmiddelen niet naar behoren werken, wordt een kleine vlam al snel een uitslaande brand die veel schade aanbrengt. Zo’n grootschalige brand is de nachtmerrie van ieder bedrijf. Ondanks dat een brand enorme schade kan aanrichten, verzuimen nog altijd veel ondernemers om hun brandhaspels regelmatig een keuring of onderhoud te laten ondergaan. Als u besluit om Fire Security in te schakelen voor het onderhoud van uw brandhaspel, regelen wij een periodieke controle/keuring van uw brandhaspels. Eens in de zoveel tijd komen onze deskundige medewerkers langs om te kijken of alle voorzieningen nog in orde zijn en u met uw brandhaspel brand kunt bestrijden . Eventuele mankementen aan de brandhaspels die tijdens de keuring aan het licht komen, herstellen we vervolgens in korte tijd. Zo bent u altijd voorbereid op het bestrijden van een brand.

Vraag naar onze service

Heeft u brandhaspels laten plaatsen en wilt u er zeker van zijn dat ze ieder jaar door de keuring geraken? Schakel dan ons brandbeveiligingsbedrijf in en wij zorgen voor regelmatig onderhoud van uw brandhaspels. U kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer naar +32 (0)476 41 20 82. Wij helpen u zo snel mogelijk verder en zorgen ervoor dat uw brandhaspel op elk moment naar behoren werkt. Zo bent u zeker dat de brandveiligheid in orde is.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.