Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Plaatsen brandhaspels

Plaatsen van brandhaspels

Het plaatsen van brandhaspels is enorm belangrijk om veiligheid te creëren in het gebouw. Bij Fire Security uit Hoogstraten geven we advies over waar u dit apparaat het best kunt hangen, maar wij komen ook langs om verschillende brandhaspels te plaatsen, zodat u zich hier geen zorgen om moet maken.

Waar moet u brandhaspels plaatsen?

Het is belangrijk dat u uw brandhaspels plaatst om goede locaties. Zo kunt u best uw brandhaspels laten plaatsen vlakbij nooduitgangen. Waarom? Wel, bij te veel rook kunnen de mensen die de brand proberen te blussen, alsnog evacueren door eenvoudig de brandslang te volgen naar de uitgang. Verder moet u bij het plaatsen van brandhaspels ook wel rekening houden met het bereik van de brandhaspel. Het heeft namelijk gaan zin om brandhaspels in uw appartemensgebouw te plaatsen die niet tot bij de brand geraken. Wilt u er zeker van weten dat uw brandhaspels goed geplaatst worden? Dan kunt u dit het best overlaten door ons brandpreventiebedrijf.

Schakel onze vakmensen in

Wilt u uw brandhaspels laten plaatsen door echte professionals? Schakel ons dan in door te bellen naar het nummer +32(0)476 41 20 82. Wij zorgen voor een optimale brandveiligheid en brandpreventie voor iedereen. Wij geven u uitleg over al onze materialen, geven u cursussen en komen langs om de nodige installaties te plaatsen.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.