Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandhaspels appartementsgebouwen

Brandhaspels voor in appartemensgebouwen

Brandhaspels zijn vaak een echte must in appartementsgebouwen. Afhankelijk van de grootte van uw appartement is het zelfs verplicht. Zeker in nieuwbouwappartementen is het een slim idee om meteen op zeker te spelen en enkele brandhaspels aan te schaffen. Zo weet u zeker dat u volledig in orde bent en zijn de bewoners ook gerust. U kunt hiervoor Fire Security uit Hoogstraten inschakelen. Wij weten als geen anders hoe belangrijk het is om te beschikken van de juiste materialen.

Zijn brandhaspels in appartementsgebouwen verplicht?

Dat hangt heel hard af van de oppervlakte van uw appartementsgebouw. Appartementsgebouwen die kleiner zijn dan 500m² dienen geen brandhaspels aan de muur te hebben hangen. In andere gevallen wordt het aantal brandhaspels dat nodig is, bepaald door volgende zaken:

  • Kan de waterstraal elk punt van de ruime bereiken?
  • De grootte van de ruimte

Ruimtes binnen appartementsgebouwen die groter zijn dan die 500m² dienen minstens één brandhaspel te plaatsen aan de muur en als het nog groter is, kunnen dat er meer zijn. In nieuwbouwappartementen is het vaak een goed idee om meteen enkele brandhaspels te voorzien. Bij een inspectie op brandveiligheid weet u dan zeker dat u in orde bent. Het is namelijk altijd beter om genoeg brandbestrijdingsmiddelen te voorzien. Bovendien kunt u bij nieuwbouwappartementen meteen een geschikte plaatsen vinden om brandhaspels te plaatsen en hoeft u zich niet te storen aan de ruimte die u ermee verliest. En eerlijk, liever een goede brandveiligheid dan een mooi nieuwbouwappartement dat in vlammen opgaat. Kies daarom voor brandhaspels in uw appartementsgebouwen, zoals nieuwbouwappartementen.

Vind hier alle materialen voor uw appartementsgebouw

Kies voor een optimale brandveiligheid van uw appartementsgebouw door brandhaspels op te hangen. Bekijk ons gamma en schakel ons in om uw nieuwbouwappartementen volledig te voorzien van brandhaspels. Neem telefonisch contact met ons op via het nummer +32(0)476 41 20 82 en wij komen zo snel mogelijk langs.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.