Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Brand bestrijden brandhaspels

Brand bestrijden met brandhaspels

Een brand van brandklasse A kunt u bestrijden met brandhaspels. Hieronder vallen vaste stoffen, zoals papier, hout, karton, enzovoort. Bij Fire Security in Hoogstraten hebben wij het nodige materiaal en leggen u ook met plezier uit hoe u hiermee een brand kunt blussen. Met brandhaspels kunt u het begin van de brand bestrijden, voordat de brandweer bij u gearriveerd is.

Hoe een brand bestrijden met brandhaspels?

Het voordeel van brandhaspels is dat ze zeer makkelijk zijn in gebruik. Hierdoor kan iedereen een brand bestrijden met brandhaspels. Moest u zich toch comfortabeler voelen om even te oefenen met hoe u een brandhaspel moet gebruiken, kunt u bij ons ook een blusoefening volgen. Daar tonen we nog eens stap voor stap hoe u een brand kunt bestrijden met brandhaspels. Het gebruik van brandhaspels om een brand te bestrijden gaat als volgt:

  1. Draai de hoofdkraan helemaal open
  2. Rol de slang van de brandslang uit. Doe dit richting de brand
  3. Open de spuitmond
  4. Ga aan de slag en blus de brand

Belangrijk is om te weten dat u alleen branden van brandklasse A kunt bestrijden, aangezien u blust met water. Waarborg uw brandveiligheid en zorg dat u een brand snel onder controle krijgt!

Waarborg uw eigen veiligheid

Wilt u zeker zijn dat u een brand al kunt beginnen bestrijden voor de brandweer er is? Plaats een brandhaspel en start met het blussen. Wij komen met veel plezier langs om brandhaspels in appartementsgebouwen of andere gebouwen te komen hangen en u nog eens grondig uit te leggen hoe u hiermee een brand kunt bestrijden. Doe een beroep op de diensten van ons brandbestrijdingsbedrijf door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.