Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid ziekenhuis Antwerpen

Brandveiligheid in uw ziekenhuis in Antwerpen

Brandveiligheid is in uw ziekenhuis in Antwerpen van het grootste belang. Bij Fire Security in Hoogstraten hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid en -bestrijding. Deze kennis delen we graag met andere bedrijven en organisaties. Ziekenhuizen zijn daar zeker geen uitzondering in. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor de brandveiligheid van uw ziekenhuis.

Ga voor een betere brandveiligheid in uw ziekenhuis

U wilt er natuurlijk niet aan denken dat er ooit een brand uitbreekt in uw ziekenhuis. Toch is het prettig om rekening houden met een dergelijke situatie en u daar op voor te bereiden. Mocht er dan toch brand uitbreken, dan heeft u in ieder geval de juiste kennis en middelen om de brand snel te bestrijden en iedereen in het gebouw in veiligheid te brengen. De uitdaging zit hem bijvoorbeeld dat een ziekenhuis over heel wat kleine besloten ruimtes bezit, waar niet iedereen zomaar buiten kan. Wij houden hier rekening mee! Fire Security helpt u graag met het verbeteren van de brandveiligheid in uw ziekenhuis door middel van een keuring branddetectie. Daarna raden we u enkele brandbestrijdingsmiddelen aan. Alleen door die te hebben draagt u bij aan de brandveiligheid en kunt u reageren als er toch brand uitbreekt.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

U maakt het best gebruik van onze ervaring en kennis als u de brandveiligheid van uw ziekenhuis wilt verbeteren. Met onze producten, diensten en trainingen bent u goed voorbereid op alle mogelijke risico’s. Ook als u bijvoorbeeld de brandveiligheid in uw winkel wilt verbeteren, zijn wij u graag van dienst. Bel ons op via +32 (0)476 41 20 82 voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.