Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid winkel Antwerpen

Brandveiligheid in uw winkel in Antwerpen

Als u uw zaak op brandveiligheid wilt laten controleren, komen wij graag langs in uw winkel in Antwerpen of omgeving. Fire Security uit Hoogstraten is een specialist op het gebied van brandveiligheid en brandbestrijding. Wij bieden dan ook diverse producten, diensten en trainingen aan om u te helpen met het brandveilig maken van uw winkelgebouw of -gebouwen.

Wij controleren graag de brandveiligheid van uw winkel

De veiligheid van u en uw personeel staat te allen tijde voorop. Daarom helpen onze experts u graag met het optimaliseren van de brandveiligheid van uw winkel. Wij hebben voldoende kennis en ervaring in huis om ieder soort gebouw grondig te inspecteren. Daarnaast geven wij trainingen aan uw personeel op het gebied van brandveiligheid. Zij kunnen onder andere een interventietraining volgen. Zo weten zij precies wat te doen als er toch brand uitbreekt. Bovendien kijken we ook naar welk brandbestrijdingsmateriaal uw winkel nog nodig heeft.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de brandveiligheid in uw winkel? Schakel dan onze specialisten. U neemt eenvoudig contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82 als u een afspraak wilt maken voor het verbeteren van de brandveiligheid. Wij zorgen vervolgens voor een grondige controle, waardoor uw winkel weer aan alle wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid voldoet. Daarnaast staan wij ook klaar om uw personeel het één en ander bij te leren over brandveiligheid binnen uw winkel.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.