Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid winkel Antwerpen

Brandveiligheid in uw winkel in Antwerpen

Als u uw zaak op brandveiligheid wilt laten controleren, komen wij graag langs in uw winkel in Antwerpen of omgeving. Fire Security uit Hoogstraten is een specialist op het gebied van brandveiligheid en brandbestrijding. Wij bieden dan ook diverse producten, diensten en trainingen aan om u te helpen met het brandveilig maken van uw winkelgebouw of -gebouwen in Antwerpen.

Wij controleren graag de brandveiligheid van uw winkel in Antwerpen

De veiligheid van u en uw personeel staat te allen tijde voorop. Daarom helpen onze experts uit Hoogstraten u graag met het optimaliseren van de brandveiligheid van uw winkel in Antwerpen. Ook als u bijvoorbeeld de brandveiligheid van uw bedrijf of ziekenhuis wilt laten controleren, schakelt u ons in. Wij hebben voldoende kennis en ervaring in huis om ieder soort gebouw grondig te inspecteren. Daarnaast geven wij trainingen aan uw personeel op het gebied van brandveiligheid. Zij kunnen onder andere een interventietraining volgen. Zo weten zij precies wat te doen als er toch brand uitbreekt.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de brandveiligheid in uw winkel in Antwerpen? Schakel dan onze specialisten in voor een inspectie en verschillende demo’s. U neemt eenvoudig contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82 als u een afspraak wilt maken. Wij zorgen vervolgens voor een grondige controle, waardoor uw winkel weer aan alle wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid voldoet. Daarnaast staan wij ook klaar om uw personeel in Antwerpen het één en ander bij te leren over brandveiligheid binnen uw winkel. Wij laten ze onder andere een blusoefening uitvoeren, zodat zij weten hoe ze moeten handelen.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.