Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandveiligheid scholen Antwerpen

Brandveiligheid in scholen in Antwerpen

Om de brandveiligheid op scholen in Antwerpen te verbeteren, is het noodzakelijk om uw personeel van de juiste kennis te voorzien. Op deze manier kunnen zij juist handelen indien er onverwachts brand uitbreekt op school. De veiligheid van leerlingen en het personeel zelf staat namelijk te allen tijde voorop. Met de hulp van Fire Security uit Hoogstraten, provincie Antwerpen, verbetert u de brandveiligheid in schoolgebouwen gegarandeerd.

Met onze hulp de brandveiligheid verbeteren op scholen

Er zijn veel gebouwen in Antwerpen waar brandveiligheid belangrijk is, maar schoolgebouwen zijn misschien wel een van de meest belangrijke locaties als het op veiligheid aankomt. Daarom zetten wij onze kennis en ervaring graag in om de brandveiligheid op scholen aanzienlijk te verbeteren. Hiervoor bieden we diverse diensten en producten aan, maar ook trainingen en demo’s. Zo leert uw personeel welke handelingen ze moeten verrichten wanneer er sprake is van een brand in de school. Bovendien raden wij ook enkele nodige brandbestrijdingsmiddelen aan, die nodig zijn in schoolgebouwen.

Laat ons uw gebouw inspecteren

Wilt u de brandveiligheid op scholen verbeteren met behulp van onze kennis en expertise? Laat ons langskomen voor een grondige inspectie in uw schoolgebouw en zorg ervoor dat uw school klaar is voor allerlei situaties op het gebied van brandveiligheid. Wilt u ons hiervoor inschakelen om zo volledig in orde te zijn op vlak van brandpreventie? Neem dan contact met ons op via +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.