Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Sprinklerleidingen

Sprinklerleidingen

Voor de aanleg en het onderhoud van sprinklerleidingen kunt u uitstekend terecht bij Fire Security. Onze deskundige medewerkers zijn voornamelijk industriële bedrijven van dienst met periodieke controles, reparatiewerkzaamheden en het uitbreiden van bluswatersystemen. Maar ook als u niet actief bent in de industriële sector kunt u ons inschakelen om de perfecte sprinklerleidingen te zoeken.

Sprinklerleidingen voor het snel en effectief bestrijden van brand

Sprinklerleidingen zijn zeer geschikt om een brand snel en effectief te bestrijden. Zo wordt voorkomen dat de brand om zich heen grijpt en veel schade aanricht. De mogelijkheden voor het plaatsen van sprinklers zijn bijzonder divers. Samen met onze medewerkers wordt besloten welke sprinklerleidingen er gekozen worden en waar u ze wilt. Zo zijn sprinklers in ondergrondse garages enorm aangeraden. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en is uw bedrijf of organisatie in korte tijd voorzien van een sprinklerinstallatie. Op het gebied van brandbestrijding kan ons brandpreventiebedrijf naast het aanleggen van sprinklerleidingen nog veel meer voor u betekenen. U kunt bij ons bijvoorbeeld de nodige brandbestrijdingsmaterialen aanschaffen.

Contacteer ons bij interesse

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van sprinklerleidingen? Of heeft u vragen over onze overige diensten en producten? Neem dan via +32 (0)476 41 20 82 telefonisch contact op met Fire Security. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord en komen langs om passend advies te geven op vlak van brandpreventie.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.