Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Sprinklerleidingen

Sprinklerleidingen

Voor de aanleg en het onderhoud van sprinklerleidingen kunt u uitstekend terecht bij Fire Security. Wij zijn een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen, controleren en herstellen van bluswatervoorzieningen. Onze deskundige medewerkers zijn voornamelijk industriële bedrijven van dienst met periodieke controles, reparatiewerkzaamheden en het uitbreiden van bluswatersystemen. Maar ook als u niet actief bent in de industriële sector kunt u Fire Security inschakelen voor het plaatsen en onderhouden van sprinklerleidingen.

Sprinklerleidingen voor het snel en effectief bestrijden van brand

Sprinklerleidingen zijn zeer geschikt om een brand snel en effectief te bestrijden. Zo wordt voorkomen dat de brand om zich heen grijpt en veel schade aanricht. De mogelijkheden voor het aanleggen van sprinklerleidingen zijn bijzonder divers. Samen met onze medewerkers wordt besloten waar en hoe de sprinklerleidingen geplaatst worden. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en is uw bedrijf of organisatie in korte tijd voorzien van een sprinklerinstallatie. Op het gebied van brandbestrijding kan Fire Security naast het aanleggen van sprinklerleidingen nog veel meer voor u betekenen. U kunt bij ons bijvoorbeeld de nodige brandbestrijdingsmaterialen aanschaffen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het plaatsen van sprinklerleidingen? Of heeft u vragen over onze overige diensten en producten? Neem dan via +32 (0)476 41 20 82 telefonisch contact op met Fire Security. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Andere bezoekers bekeken ook:

Onderhoud brandblussers | Besloten ruimte | Blusoefening

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.