Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Sprinklers laten plaatsen

Sprinklers laten plaatsen

Werkt u in een omgeving waar u sprinklers dient te laten plaatsen of wilt u er graag? Dan staan we bij Fire Security in Hoogstraten voor u klaar. Sprinklers dienen water te verspreiden over een zo groot mogelijke oppervlakte. Hierdoor zorgt een sprinklerinstallatie voor minder dodelijke slachtoffers. Het is dus een slim idee om sprinklers te laten plaatsen als u een snel en efficiënt systeem wilt hebben.

Waarom sprinklers laten plaatsen?

Sprinklers detecteren een brand en schieten aan als die gesignaleerd wordt. Ze bestaan uit leidingen op het plafond die vanuit koppen water verspreiden als er brand en rook wordt gedetecteerd. Ze worden vooral gebruik in grote industriële gebouwen, magazijnen, maar ook in woningen of ondergrondse parkeergarages worden sprinklers steeds vaker gebruikt. Ze zijn dan ook belangrijk voor een goede brandveiligheid. Doordat ze meteen aanschieten en het vuur bedwingen heeft u meer kans om te vluchten en uzelf in veiligheid te brengen. Verder beperken ze de schade door de brand en zijn ze gekoppeld aan de noodcentrale, waardoor de brandweer ook snel ter plaatse is. Het is dus een slim idee om sprinklers te laten plaatsen. Onze medewerkers komen langs en zorgen voor een goede brandveiligheid in uw gebouw. Bovendien leggen ze met plezier ook nog even de installatie uit, zodat u zeker weet hoe de sprinklers werken.

Laat de sprinklers plaatsen door onze experts

Wilt u graag sprinklers laten plaatsen? Schakel dan ons brandbeveiligingsbedrijf in en wij komen langs. Als u meer leest over alle specialisaties van onze brandpreventiefirma, zult u met een gerust gevoel onze diensten inschakelen. Neem contact met ons op door te bellen naar het nummer +32(0)476 41 20 82 en wij staan paraat.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.