Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Druk brandweerslang Hoogstraten

Druk van een brandweerslang laten controleren in Hoogstraten

Als u wilt weten of de druk van een brandweerslang in orde is, laat u deze controleren door Fire Security uit Hoogstraten. Wij zijn een dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het inspecteren en onderhouden van blussystemen. Het is van groot belang dat u dit aspect geregeld laat keuren. Dan weet u zeker dat u zo goed mogelijk bent voorbereid op een mogelijke branduitbraak.

Laat de druk van een brandweerslang controleren door onze experts

Door een brand op de juiste wijze te bestrijden, voorkomt u dat er een aanzienlijke hoeveelheid schade wordt aangericht. Als u Fire Security inschakelt voor de controle van de druk van een brandweerslang, weet u in korte tijd of deze in orde is of dat er iets aan gedaan moet worden. Daarnaast kunt u ons natuurlijk inschakelen voor het testen en herstellen van andere bluswatervoorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud en de controle van volgende brandveiligheidsmaterialen:

Kom meer te weten over onze diensten

Wilt u er zeker van zijn dat de druk van uw brandweerslang volledig juist is? Schakel ons brandpreventiebedrijf dan in. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 (0)476 41 20 82. Onze experts in brandveiligheid staan graag voor u klaar om de druk van een brandweerslang grondig en uitvoerig te controleren.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.