Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Druk brandweerslang Hoogstraten

Druk van een brandweerslang laten controleren in Hoogstraten

Als u wilt weten of de druk van een brandweerslang in orde is, laat u deze controleren door Fire Security uit Hoogstraten. Wij zijn een dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het inspecteren en onderhouden van blussystemen. Het is van groot belang dat u de bluswatervoorziening van uw bedrijf of organisatie geregeld laat keuren. Dan weet u zeker dat u zo goed mogelijk bent voorbereid op een mogelijke branduitbraak.

Laat de druk van een brandweerslang controleren door onze experts in Hoogstraten

Door een brand op de juiste wijze te bestrijden, voorkomt u dat er een aanzienlijke hoeveelheid schade wordt aangericht. Als u Fire Security uit Hoogstraten inschakelt voor de controle van de druk van een brandweerslang, weet u in korte tijd of deze in orde is of dat er iets aan gedaan moet worden. Daarnaast kunt u ons natuurlijk inschakelen voor het testen en herstellen van andere blusvoorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan bluswaterleidingen, blushaspels en hydranten.

Kom meer te weten over onze diensten

Wilt u meer weten over de diensten van Fire Security of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)476 41 20 82. Onze experts uit Hoogstraten staan graag voor u klaar om de druk van een brandweerslang te controleren.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.