Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Onderhoud brandblussers

Onderhoud brandblussers

Het periodieke onderhoud van uw brandblussers laat u over aan een specialist als Fire Security. Dan kunt u er namelijk zeker van zijn dat de bluswatervoorzieningen van uw bedrijf of organisatie in orde zijn. Mocht er brand uitbreken, dan bent u daarop voorbereid en kunt u de brand op adequate wijze bestrijden. Naast het onderhoud van brandblussers kunt u bij Fire Security ook terecht voor herstelwerkzaamheden, uitbreiding van uw bluswatersysteem en de aanschaf van brandbestrijdingsmiddelen.

Periodiek onderhoud van brandblussers en andere bluswatervoorzieningen

Een branduitbraak bij een organisatie of bedrijf is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Desondanks komt het nog regelmatig voor dat bedrijven het nalaten om hun bluswatervoorzieningen te laten inspecteren. Als u Fire Security inschakelt voor het onderhoud van uw brandblussers, kunt u met ons een afspraak maken voor een periodieke keuring van uw blussystemen. Wij komen dan eens in de zoveel tijd bij u langs om te controleren of alles nog naar behoren werkt. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen onze vakbekwame medewerkers de bluswatervoorziening desgewenst repareren. Zo heeft u de garantie dat de bluswatersystemen van uw onderneming in orde zijn.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw brandblussers door Fire Security? Of wilt u meer informatie over onze andere producten en diensten? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers: +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht