Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Container brandweer Hoogstraten

Container voor een brandweer in Hoogstraten

Een geschikte container waarin u als brandweer kunt oefenen met het bestrijden van verschillende soorten branden, vindt u bij Fire Security in Hoogstraten. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming met de nodige ervaring op het gebied van brandbeveiliging en kunnen u professioneel adviseren over diverse situaties. Wij leggen ons voornamelijk toe op de periodieke controles, debietmetingen, herstellingen, druktesten en uitbreidingen van bestaande bluswatersystemen. Onze werkzaamheden vinden zowel onder- als bovengronds plaats en in het binnen- en buitenland. In welke sector u ook werkzaam bent, wij kunnen vast en zeker iets voor u betekenen.

Train in onze container uw vaardigheden als brandweer in Hoogstraten

In onze container in Hoogstraten kunt u als brandweer oefenen met verschillende branden. Zo traint u uw korps op potentiële situaties die zich kunnen voordoen. Door uw brandweerploeg te trainen in een container, leert u op een veilige manier de nodige technieken om gevaarlijke branden snel in de kiem te smoren. Van flensbranden tot vloeistofbranden en brandende overdrukventielen; met onze oefeningen komt u niet voor verrassingen te staan tijdens een echte brand. Met behulp van herstelmoffen, keggen, spieën en diverse andere materialen, lost u in onze container diverse problemen op als oefening. We kunnen verschillende scenario’s creëren, omdat er gebruik wordt gemaakt van ademlucht, de juiste PBM’s, meetinstrumenten, chemiepakken en de nodige pictogrammen. Dit maakt een oefensituatie levensecht.

Contacteer ons voor trainingen in onze container

In onze container in Hoogstraten kunt u als brandweer ook oefenen met situaties als gasontsnappingen en lekkages. Zo kunnen uw manschappen oefenen met het dichten van lekkages, het repareren van scheuren in leidingen, het dichten van flensverbindingen en ga zo maar door. Hierdoor gaan ze elke dag goed voorbereid naar het werk. Bent u geïnteresseerd om onze container in Hoogstraten te gebruiken als brandweer? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)476 41 20 82.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.