Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Lekdichting

Lekdichting

Train uw manschappen hoe een lekdichting en gasdichting te bewerkstelligen. Denk hierbij aan scheuren en gaten in leidingen en tanks, lekkende afsluiters, pakkingen en naden en ga zo maar door. Met behulp van herstelmoffen, spieën, keggen, pasta’s, afdichtingskussens en manchetten kunnen lekken op verschillende manier gedicht worden. Leer hoe u veilig en snel lekkages kunt dichten met een training van Fire Security uit Hoogstraten. Wij zijn VCA- gecertificeerd en delen graag met u onze kennis en ervaring.

Breed assortiment aan producten voor lekdichting

Online vindt u een breed assortiment aan diverse type afsluiters en leidingsystemen die u kunt gebruiken voor lekdichting. Maar naast deze producten kunt u bij ons ook terecht voor:

Bekijk het assortiment vandaag online op onze website en bestel de benodigdheden voor lekdichting. Naast bepaalde producten kunt u ons ook inschakelen voor allerlei diensten zoals boven- en ondergrondse sectieafsluiters, druktesten en herstellen van alle plat opgerolde brandweerslangen, druktesten van collectoren en droge stijgleidingen en nog veel meer.

Haal alles in huis van materiaal

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft lekdichting? U kunt ons contacteren via het telefoonnummer +32 (0)476 41 20 82. Ook voor bijkomende vragen kunt u bij onze gedreven en deskundige medewerkers terecht. Zij helpen u zo snel mogelijk verder al het perfecte materiaal voor brandpreventie.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.