Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home » Brandpreventie appartementsgebouw

Brandpreventie appartementsgebouw

Voorkom een brand door ons in te schakelen voor brandpreventie in uw appartementsgebouw. Bij Fire Security in Hoogstraten geven wij verschillende trainingen en cursussen, zodat iedereen wat meer gesensibiliseerd is rondom de gevaren van brand en hoe ze te voorkomen. Daarbovenop hebben onze medewerkers ook het juiste materiaal om in uw appartementsgebouw te installeren. Dit materiaal dient ter brandpreventie.

Wij geven brand geen kans door brandpreventie te voorzien in uw appartementsgebouw

U wilt natuurlijk dat alle mensen die in uw gebouw wonen in veiligheid verkeren en dat de kans op een branduitbraak klein is. Daar kunt u voor zorgen door ons in te schakelen voor brandpreventie in uw appartementsgebouw. Wij geven verschillende trainingen en cursussen die de bewoners kunnen volgen zodat ze een brand kunnen voorkomen, maar ook weten hoe ze moeten reageren als er toch één uitbreekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een interventietraining. Daarnaast hebben wij ook verschillende materialen die u kunt installeren om de brandveiligheid in uw appartement te waarborgen. Denk hierbij aan rookmelders en de nodige voorzieningen om een eventuele flensbrand of andere brand te blussen.

Vermijd een brand dankzij onze preventie

Kies voor een degelijke brandpreventie in uw appartementsgebouw en schakel Fire Security in. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om u verder te helpen. Van bouwkundige brandveiligheid tot het onderhouden van uw apparatuur, wij zorgen ervoor dat u volledig in veiligheid verkeerd, waar u ook woont of werkt. Als u wilt dat iedereen in uw appartementsgebouw op de hoogte is van hoe ze moeten handelen, dan kunt u ze één van onze oefendemo’s of simulaties laten volgen. Onze professionele medewerkers geven deze cursussen in verband met brandpreventie met veel plezier. Als u daar graag wat meer info over wilt, kunt u altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@firesecurity.be.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.