Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

Neem contact met ons op!

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Debiet brandhaspel

Debiet brandhaspel

Voor een professionele debiet meting van uw brandhaspel schakelt u Fire Security in. Wij zijn gespecialiseerd in de controle en het onderhoud van bluswatervoorzieningen. Het is belangrijk om de blussystemen van uw organisatie of bedrijf regelmatig te laten controleren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u bij een brand zo goed mogelijk voorbereid bent. Dat kan het verschil betekenen tussen het blussen van de brand en een uitslaande brand die een aanzienlijke hoeveelheid schade veroorzaakt. Ook het debiet van uw brandhaspel dient in orde zijn en daarom is het verstandig om deze te laten inspecteren door de vakkundige medewerkers van Fire Security.

Debiet brandhaspel laten controleren door een specialist

Het debiet van een brandhaspel is de gemiddelde hoeveelheid water die per tijdseenheid door het toestel stroomt. Voor een optimale werking van de brandhaspel is het van belang dat het debiet in orde is. Daarom laat u de inspectie en het onderhoud van de brandhaspel over aan een specialist als Fire Security. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de controle van andere bluswatervoorzieningen.

Gebruik onze diensten

Verder heeft u de mogelijkheid om brandbestrijdingsmaterialen bij ons aan te schaffen. Wilt u gebruikmaken van de diensten van Fire Security? Of heeft u vragen over onze producten? Neem dan via +32 (0)476 41 20 82 telefonisch contact op.

Andere bezoekers bekeken ook:

Container brandweer| Bluswatervoorziening | Interventie training

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.