Neem contact met ons op!

Specialiseerde kennis

VCA gecertificeerd

Jaren ervaring

Home ยป Debiet brandhaspel

Debiet brandhaspel

Vraagt u zich af wat het debiet moet zijn van uw brandhaspel? Schakel dan Fire Security in voor een professionele meting en advies. Deze controle is enorm belangrijk! Het kan het verschil betekenen tussen het blussen van de brand en een uitslaande brand die een aanzienlijke hoeveelheid schade veroorzaakt. Het is dan ook verstandig om het debiet van uw brandhaspel vakkundig te laten inspecteren door de vakkundige medewerkers van Fire Security.

Debiet brandhaspel laten controleren door een specialist

Het debiet van een brandhaspel is de gemiddelde hoeveelheid water die per tijdseenheid door het toestel stroomt. Voor een optimale werking van de brandhaspel is het van belang dat het debiet in orde is. Daarom laat u de inspectie en het onderhoud van de brandhaspel over aan een specialist als Fire Security. Het debiet zorgt er namelijk voor dat u een brand kunt bestrijden met de brandhaspel. Als het debiet niet goed zit, loopt u het gevaar op een uitslaande brand.

Maak gebruik onze diensten

Zorg ervoor dat het debiet van uw brandhaspel volledig goed zit door onze brandpreventiefirma in te schakelen. U kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer +32 (0)476 41 20 82. Wij kijken er naar uit om u verder te helpen door ervoor te zorgen dat uw debiet klopt. Samen werken we aan een betere brandveiligheid!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.